Mange morgener, når jeg kører på arbejde, møder jeg en mor og en lille dreng. Jeg kommer i min bil, og de går med hinanden på fortovet.

Jeg har aldrig talt med dem, men den her lille lyshåret dreng, som nok er omkring 4 år gammel, og jeg har knyttet et særligt bånd. Jeg kan se, at han spejder efter min bil hver dag og lyser op i et kæmpe smil, når han ser mig. Det har stået på i 7 måneder nu.

I de sekunder, hvor vi passerer hinanden, vinker og smiler vi til hinanden i et væk. Jeg kan se i bakspejlet, at han bliver ved med at vende sig om og vinke, indtil min bil er væk.

Han ligner en lille engel, og for mig er han også det. Han giver mig så meget i de få sekunder – så meget glæde og kærlighed og håb. Han er den fineste sjæl og det dejligste eksempel på, at vi selv kan skabe magi i de helt bitte små ting og sprede lys og kærlighed. Han er en lille stjerne.