Bevidst forhold

Når vi hører eller læser om, at kvinder eller mænd drømmer om at indgå i et bevidst forhold, tænker vi ofte på, om de mon overhovedet ved, hvad det sådan virkelig betyder eller vigtigst af alt fører med sig. Det lyder så smukt, og det er det også. Men vejen dertil har en pris. En pris som betales med de processer, du må gennemgå for at blive en grounded del af relationen – for at foreningen kan ske. Fakta er, at alt, hvad du overhovedet tror, du ved om dig selv eller parforhold vil forandre sig uigenkaldeligt.

Vi plejede at bede til Gud om at blive velsignet med et forhold, som det vi har nu. Og JA vi er SÅ taknemmelig for den kærlighedsrelation, som nu endelig er vores virkelighed. Men wow vi havde ingen ide om, hvad der ventede os, når vi ønskede os en partner, der virkelig kunne møde os, SE os, elske os og vokse sammen med os…

Et bevidst parforhold har taget os til dybder (og højder) i os, som vi aldrig har været bevidst om. For det bevidste er nøgleordet i den her interaktion. Og bevidstheden er også på alt, hvad der støjer og skaber begrænsninger for, at forholdet kan kan være funderet i sandhed og autenticitet. Et bevidst forhold er et sandhedens spejl på alle de områder i dig, hvor du stadig er meget ubevidst. Det viser dig de steder, hvor du underspiller dig selv, hvor du foregiver at være noget du ikke er, hvor du manipulerer, hvor du projicerer, hvor du ikke tager ansvar og aktion, hvor du ikke er modnet følelsesmæssigt og menneskeligt – alt i alt har bevidsthedens lys lyst på alle de områder, hvor vi ikke møder eller mødte op som den person, vi siger, at vi ønsker at være.

Du kan ikke skjule dig for dig selv i et bevidst forhold. Alle de dele af dig, som har brug for healing, vil blive afsløret gennem de mest smertefulde og intense trigger punkter. Alt det i dig, der begrænser din udfoldelse og autenticitet, vil komme op til overfladen. Vi har mærket følelser som har fået os til at vride os, mærket vores hjerte udvides og trække sig sammen, vi har råbt og raset og været magtesløs, og vi har haft lyst til at løbe langt, langt væk. Mange løber også væk fra det bevidste forhold, fordi det er for meget at håndtere det spejl. At blive tvunget til virkelig at se os selv på den måde er en af de mest udfordrende men også mest givende ting, vi nogensinde har gennemlevet.

Vores forhold er det mest powerfulde og potente forhold, vi nogensinde har oplevet i vores liv – båret af øjeblikke, hvor vi er blevet så provokeret og påvirket, at vi har været ved at kaste op for så at lande i en forening, der føles som pure bliss og en kærlighed, der føles, som om den er af en anden verden. Vores kærlighed er det smukke resultat af to sjæle, der har været villige og haft modet til at møde op og gøre det, der skal til. En vedvarende alliance omkring at forpligte sig til hinanden og vores os, men også til os selv.

Hvis du ønsker et bevidst partnerskab og vil dedikere dig til processen, så husk blot, at du tiltrækker mennesker med din egen energi. Din partner vil altid møde dig lige der, hvor du er. Spørg dig selv, hvor du kan åbne dit hjerte mere op for at forene dig med det “os”, I vil skabe. Vær mindre i forsvar og mere nysgerrig. Det er oftest en forening, der kræver et helikopter perspektiv og en giga stor mængde tillid. Det kræver en evne og vilje til at give sig hen til processen og troen på magien.