Mange kvinder har arbejdet intenst med dem selv igennem lang tid, men der er stadig noget, der støjer.

Måske tror du, at du er syg med angst, depression, stress etc. Det kan selvfølgelig være tilfældet, og du skal altid først og fremmest søge din læges vurdering af din tilstand.

Mange kvinder kender ikke fornemmelsen af deres kraft, og kan komme til at forveksle den med ængstelighed.

Den feminine kraft er for mange kvinder en ukendt energi at skulle forene sig med. Du kender den måske i dit system, som en brusende strømning, der kan føles som angstfulde tilstande, der skyller igennem dig

Når du lever et liv, hvor du krampagtigt forsøger at tøjle dig selv, udvander du din kraft.

Uro kan ofte fortælle dig om den smerte, du forvolder dig selv, når du ikke tager din kraft til dig og begynder at lande den i dig selv.

Det feminine i sin kraftfuldhed sikrer den modpol, som kan tippe vægtskålen og skabe balance.

Den feminine kraft ”seer” de ting i vores strukturer, der ikke er modnet. Ting, der er betinget. Ting, der har afsæt i ubevidst manipulation og maskespil. Den feminine kraft er ikke gearet til at lægge gode miner til slet spil, og det, hun observerer, flyder igennem hende og vil ud.

Det kald, som mange kvinder måske indtil nu har oplevet som angst og ængstelige tilstande, er i virkeligheden kraften, der vågner op og vil udtrykkes.

Mange kvinder har brug for at lande kraften i deres systemer, så de ikke bukker sammen under presset fra de krampagtige indre processer, der har til hensigt at hæmme den. Kvinder har brug for at stå med deres kraft i et grounded, trygt og fredfyldt udgangspunkt.

Jeg ønsker at støtte dig i at gå på opdagelse i din feminine kraft og være nysgerrig på, hvordan den føles, og hvordan du kan integrere den i dig selv og bruge den konstruktivt.