Hjertet bag

Hjertet bag

Hjertet bag Hjerteland er Tina Sofia  som har arbejdet med menneskelig udvikling igennem en årrække. Jeg har gennem livet haft min andel af udfordringer, der i bagklogskabens lys vidner om en uddannelse, der ikke bare er tilegnet fra en bog, men mest af alt er gennemlevet og integreret i mine celler. Jeg har gået vejen og deler fra dette perspektiv. Jeg er uddannet cand.mag. i formidling og internationale forhold, coach/terapeut og healer, og derudover er jeg forfatter.

Jeg arbejder med afsæt i coaching, terapi og healing med emner som kvindeliv, sensitivitet, hjertekraft, meningsfuldhed og mod. Mit hjerte banker i høj grad for frisættelsen af det feminine, så denne energi kan forløses og finde sit naturlige og utæmmet leje.

Tinasofia.jpg

Tina Sofia

Jeg er en kreativ sjæl, som er her for at få mennesker til at mærke sig selv i hjertet og tro på noget mere og noget større i sig selv. Jeg har siden 2013 skrevet om sjælens rejse i det menneskelige aspekt på Facebooksiden Hjerteland.dk. Jeg er kvinde, mor og gift med Leif fra Backtolife.dk. Jeg brænder for at få mennesker til at tro på sig selv og den dybere mening med alting. Jeg er indigo bevidsthed og har en rebel indeni, der bor side om side med en stor sensitivitet og følsomhed. Det er fra dette bevidstheds niveau min mission udspringer. Jeg er her for at springe rammerne, så du kan sætte dig selv fri til et liv levet i større lethed, frihed, mening og glæde.

Jeg har arbejdet som healer, spirituel lærer, coach og terapeut siden 2013 og er også kendt for mit arbejde med bl.a. amuletterne.

Amuletterne bruges ofte som et anker for skabelsen af en ny start – en ny bevidsthed. Noget der minder dig om den rejse, som du begiver dig ud i, er undervejs i eller har afsluttet.

Jeg ønsker at støtte kvinder i at blive deres egen hjerteleder. Jeg er her for at skabe mere lys og bevidsthed og vækste integritet, mod og selvkærlighed – det kan smykkerne ofte være med til at understøtte.

Størst er kærligheden

Find kærligheden til dig selv, gå på opdagelse i Hjerteland

What are you looking for?