Passion som et afsæt til et mere meningsfyldt liv – en tekst, der inspirerer til mere passion i dit liv liv og til at se dig selv uden dit filter.

Savner og mangler du mening med dit liv. Føles det, som om du en tom skal, der alt for ofte famler i blinde i forhold til at forsøge at skabe et indhold, der ikke er kendetegnet ved det sporadiske. Mange af os søger opfyldelse og mening i vores ydre omstændigheder – bl.a. gennem det at forfølge materielle ting, job, uddannelser og titler. For så kun at kunne opleve at glæden ved det eftertragtede hurtigt aftager igen, når vores mål er opnået.

Der bor en anden og mere dybtgående mening inden i dig. Den bor i det udgangspunkt, der vækker dit potentiale og får dit hjerte til at slå hurtigere. Din drømmetilværelse, dit drømmejob og det meningsfulde eksisterer ikke som noget mainstream, du kan adoptere fra dine omgivelser. Det skabes ud fra det, du mærker som værende meningsfuldt og passioneret i dig. Når du rammer det sted i dig, ser du ingen begrænsninger, kun løsninger og muligheder. Det er et sted, der vækker dit mod og din vilje. Mod kommer fra hjertet og fra ens dybeste sans for personlig autoritet og autenticitet. Dette gør én i stand til at agere på en måde, der matcher ens sjæl.

Den eneste der står i vejen for dig og dit fulde potentiale, er dig selv. Det er uden tvivl noget af en bombastisk udmelding, men ikke desto mindre, er det sådan, at det forholder sig i rigtigt mange sammenhænge.

Hvordan ville det være at udfordre dig selv i forhold til at udvide dit sind og undersøge nogle af de sandheder, du klamrer dig til… Selvskabte sandheder, der i mange sammenhænge afholder dig fra at udfolde hele dig – den du dybest set er i din helt unikke kerne. Du er så meget mere, end det din menneskedel har lært dig.

Mange af vores sandheder bliver det filter, vi betragter verden igennem. Vi stiller sjældent spørgsmålstegn ved, hvorvidt de sandheder, vi tror på, er vores egne. Ofte har vi ubevidst adopteret vores filter fra vores kultur og samfund, fra vores forældre, familie, lærere og venner – alt og alle, som vi omgiver os med.

Tænk hvis du kunne sætte dig selv fri ved at opdage og efterfølgende omdanne dine falske sandheder… Du, dit liv og dine sammenhænge er alt sammen resultatet af, hvad du vælger og har valgt at tro på. Det er det filter, der i dette nu afgør, hvorvidt du tør stole på, at dine vinger kan bære dig lige nøjagtigt derhen, hvor du længes allermest efter at være – og i den udgave som er din.

Hver enkelt af os ser verden gennem vores eget lille nøglehul. Hvor berigende ville det ikke være at kunne tage nøglen frem og låse og åbne døren op til en større verden på alle planer. En verden, hvor selvskabte filtre og skyklapper erstattes af muligheder og friheden til at være og tro på den, du dybest set er i din inderste kerne. Der bor en dybfølt mening i dette element – en mening, som mange af os længes og søger efter. Vores lys bliver alt for ofte slukket, og når vi slukkes, slukker vi for den fælles flamme, som vi er kommet for at holde liv i og give næring til med alle vores enkeltstående unikheder.

Vores unikheder og enestående farvepalet dør og visner, når vi ikke giver næring til vores indre flamme og i stedet sørger vores mening og berettigelse i at tilegne os det fælles genkendelige og samfundsskabte billede af, hvad der er rigtigt og socialt acceptabelt at gøre.

Passion er i sund harmoni og balance med hele dit liv. Når du vælger passionen lever du i et balanceret udgangspunkt, hvor det ene livsområde ikke dræner dine andre livsområder for energi. Der er balance i hele dit fundament, da du ledes af hjertet og lader dig flyde med i henhold til at kunne løse dine opgaver, som de giver mening og dukker op på din vej. Når du lever dit liv fra dette udgangspunkt, er du i kærligheden til og omsorgen for dig selv. Og du vil opleve, at lys, lethed, glæde og frihed flyder frit i dig og dit liv. De bliver dit primære måleværktøj i relation til, hvorvidt du er på den rette sti i livet eller ej, og du bliver en mester i at kunne mærke og omstille dig selv, når din energi forstyrres af det ubalancerede. Fordi du lever fra dit hjerte og ikke fra det tankemylder, der ofte er karakteriseret ved at tage hensyn til alt andet end dig selv og det, du mærker som værende sandt for dig.

Vi er alle unikke skabninger med hvert vores gave til verden. Den gave lever i det umiddelbare og glædesfyldte. Det, der giver smil på læberne og følelse af, at du mister fornemmelsen for tid og sted og bare ER. Hvad forbinder dig med barnet, den umiddelbare glæde og det indlevende i dig?

Det er i denne tilstand af væren, at du er i din rene og autentiske udgave. En udgave, der er dybt forbundet med det, der giver mening for dig og det, der er dine unikheder.

Den her forbindelse er din tilgang til det meningsfulde med lige nøjagtig dit liv. En energi, som du vil kunne gribe i større eller mindre grad. Den her energi vil altid være det tryllestøv, som farver dit liv i de nuancer, som på alle tænkelige planer klæder dig allerbedst. Og det er samtidig det tryllestøv, som vores smukke, gamle jordklode har så hårdt brug for at blive tilført nu.

Der er en anden mening med vores eksistens end den, vi kender til i vores materialistiske samfund. Vi bliver fremmedgjorte, frygtstyrede og mangler dybde og mening, når det, der definerer vores værdi, ligger i yder omstændigheder. Omstændigheder, der til enhver tid kan tages fra os igen.

Det, der bor indeni os og i vores sjæl, kan vi aldrig miste. Det mest livsforandrende, vi kan opleve i den sammenhæng, er at lade det vokse gennem det at skifte fra et liv levet i ambitionernes vold til et liv levet i meningsfuldhed – med et udgangspunkt der tager afsæt i at komme dybere i os selv og vores evne til at overgive os til det umiddelbare, det spontane og det nærværende.

Og tankevækkende er det, hvordan det er, vi kommer tilbage til dem, vi dybest set er…

Tænk, hvis vi alle levede lidt mere i samklang med det barn, vi var engang. Hvilke oceaner af potentiale ville der ikke ligge i den barnlige begejstring og tro på det ubegrænsede, det umulige og det fantasifulde… Jeg tror på, at det dybe og forandrende potentiale, vi alle er født med, bor i begejstringen. Det har allerede et liv der, som vi ikke må kvæle, før det har slået rod. Når vi kommer hjem i os selv, finder vi de unikke gaver, der er gemt i vores sjæle og hjerter – missioner og visioner.

Vores egen indre forvandlingsproces kick startes ved at vi tager ansvar for alt, hvad vi indeholder – også gennem det at forholde os til alt det, som vi har fortrængt. Herigennem giver vi slip på den negative energi, der ubevidst holder os og vores fællesskab nede. Når vi omfavner vores frygt og lytter til vores hjerter i forhold til at forfølge vores dybeste passion og det, der er vores unikke kald som sjæl, slippe vi en adfærd, der skaber distance til andre og mindreværd i os selv. Vi er her alle af en årsag. Lige nu er vi i færd med at tage skyklapperne af og møde os selv og vores fulde potentiale gennem mødet med det ubegrænsede, der har ligget hen i skyggerne af vores egen frygt.

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *