Om mig

Min rejse

Velkommen til min side Hjerteland, som er stedet for den modne kvindes stemme. Vi kunne kalde hende Sophia. Sophia kaldes af nogle bindeleddet mellem skaber og skabning. Hun er det feminine aspekt af det guddommelige. Hun har noget på hjerte, og hun har noget, der skal tales om – et blik og et perspektiv på det feminine aspekt, men også på vores verden. Hjerteland ønsker at være væksthus for Sophias principper og det feminines frisættelse. Alt for længe har det feminine været kuet og gjort forkert. Det feminine er blevet reduceret til et restprodukt og forsøgt gjort uværdigt og vel nærmest usynlig. Det feminine har i en periode haft trukket sig, men Sophia lever i bedste velgående, og hun træder frem nu.

Siden her er den bevidste kvindes bidrag til kvinder i alle aldre. Om du er ung eller ældre er underordnet. Hvis du er usikker på din vej frem og ramt af patriarkatets definition af dit værd og din form, så er jeg her for at fortælle dig nye historier om, hvordan du kan nære, heale og forstå dig selv, og hvordan du kan vække din kraft til live og styrke den. Slip al den energi, du bruger på at føle skyld og på at tage ansvar for alt og alle. Bliv inspireret i forhold til, hvordan du kan stå i dit kraftcenter og være den autoritet, som du, dine omgivelser og ja faktisk verden har brug for. Jeg er her for at støtte dig i at tage din autoritet til dig.

Jeg er her for at fortælle, hvor værdifuld du er med afsæt i den bevidste kvindes univers. Hun er hende, der har levet og gennemlevet en stor del af livets vækstprocesser med overgange fra barn til ung kvinde, fra ung kvinde til voksen, fra singleliv til parforhold, processer i forhold til at blive mor, tab af identitet, skilsmisse, identitetskriser, børn der kapper navlestrengen, forældre der dør, kroppen der forandrer sig og manipulation af hendes energi til en evig jagt på validering.

Lad os være sødmefulde, varme, rummelige, kærlige, sanselige, men også utæmmede kvinder, der har autoritet og evnen for at holde vores eget rum og hvile i os selv og vores naturlige element.

Mine erfaringer

Jeg er uddannet cand.mag. i sprog og internationale forhold og ligeledes uddannet coach og terapeut samt Reiki healer. Jeg har arbejdet med coaching, terapi og menneskelig udvikling i min egen virksomhed siden 2013. Min viden er ikke kun funderet i mine sessioner med klienter, men også i mit arbejde på FB siden Hjerteland. Her skriver jeg om spiritualitet, bevidstheder og betragtninger omkring det, der begrænser os i at leve i større pagt med vores ægte natur og kærlighedens principper samt om de processer, som man må være villig til at gå gennem for at kunne forandre sit udgangspunkt og blive stærkere mennesker, der hviler i sig selv.

Jeg skrev og udgav i 2015 min første bog ”Indigo Visdom – en rejse fra dit hoved til dit hjerte” og er i gang med at skrive sin anden bog, der omhandler de feminine principper, og hvordan disse løftes og integreres i kvinder og videre ud i vores samfund.

Jeg har i min praksis et særligt fokus på at støtte op omkring fødslen af en ny bevidsthed på jorden. I forbindelse hermed er der et særligt fokus på at styrke de feminine principper. Vi står for nuværende med resultatet af et samfund, der er ude af balance. Det ubalancerede har blandt andet resulteret i et samfund, som har haft held med at tage vores børn til fange i en præstations- og perfekthedskultur, og mange familier med større børn kigger ind i en struktur, der med al tydelighed viser en mangel på stærk forbindelse i familierne. Mange kvinder mærker det. Det smerter i hjertet at opleve det individualistisk orienterede mindset i vores børn og at måtte erkende, at de på en eller anden måde er udenfor rækkevidde. Men en udvandet feminin energi skaber et fravær af en stærk modpol, der kan stå op for og sikrer noget, der tipper vægtskålen. Kvinden er hende, der er forbindende til hjerte, sjæl og spirit. Det er et perspektiv, der går fra familier og ud i samfundet. Men det produkt, som vi burde influere med, er ikke respekteret og anerkendt, så kvinden tilpasser sig i grove træk meget af det, som er den model, manden har defineret. Der er stadig et kæmpe stykke arbejde, der skal gøres for at tage det feminine tilbage og blive dus med den energi, så vi kan bære den frem og stå upåvirket og afklaret med det, som vi som kvinder dybest set trives bedst med, og som vores samfund også i høj grad skriger på at få tilført. Der er meget i verden omkring os, der med fordel kunne påvirkes af en modpol til det nuværende. 

Jeg har desuden erfaring fra stillinger i større organisationer indenfor marketing, kommunikation, HR og som specialist i Visitationsenheden.

Anbefalinger

Den mest fantastiske kvinde der giver SÅ meget af sig selv til andre. Min amulet følger mig hver dag og hendes ord viser vej. Tak for dig!

Dorthe T

Et helt specielt sted, med smukke ting. Glæder mig til at fordybe mig i bogen, med min smukke amulet om halsen.

Tina H

Elle
Smuk dag, smuk amulet, smuk kvinde indeni og udenpå. Tak for en fantastisk oplevelse.

Dorthe J

Jeg bestilte for nylig en amulet til min veninde. Den var meget smuk, og hun blev så glad for den❤️ Tusind tak❤️❤️

Nenne M

What are you looking for?