Sensitiv og svag

Sensitivitet er ikke et svaghedstegn. Det er i mange sammenhænge den fineste temperaturmåler – særligt i de situationer, hvor din indre sporhund opfanger de uhensigtsmæssige sammenhænge eller ikke autentiske eller uærlige energivibrationer, som ofte kan styre helheden.

Når du slipper din definition af sensitivitet som skrøbelighed og i stedet fastholder styrken og berettigelsen i den rene, fine fornemmelse for energien, kan du stå i din power og vælge at formidle fra din int…egritet. Du kan give alt det, som helheden ofte ubevidst er påvirket af, en afgørende stemme. Du kan sætte en kærlig og ærlig stemme på det, som vores fællesskab ukritisk er kommet til at tage for gode varer og plante frø, der bliver kimen til forandringer på et større plan.

Tro på dig selv og tro på, at der i kærligheden er en kraft større, end noget andet. Når du forener dig med denne, vil den løfte dig og dine budskaber. Det, du formidler herfra, vil vække genklang i andre og sprede sig som ringe i vandet. Jeg ønsker for os alle, at flere og flere træder ind i dette lederskab og viser vejen frem til et mere afbalanceret udgangspunkt for helheden.

Vær modig.

Tro på din berettigelse og din visdom.

Tal din sandhed.