Step up

Positive forandringer føles ikke nødvendigvis altid rare. Slet ikke dem, der beder dig steppe up og forandrer mindset omkring dig selv. Men nogle gange strammer dit liv så meget, at du må overgive dig til at knappe op og krænge det af, så du kan bevæge dig igen.

Følelsen af ikke at blive holdt af den samme stramme rammesætning kan til at begynde med virke uvant og skræmmende. Det er jo den følelse, du kender som tryg. Fordi den er velkendt. Det tager tid at finde sig selv tilrette i noget, der er større og mere rummeligt, i en grad så det bliver “dit nye tryg”. Man ved, hvad man har, og kender ikke det man får.

Træk vejret og husk, at det er vigtigt at turde vokse og udvikle sig hele livet. Og når det kalder på ekstra meget mod er det, fordi du har fat i noget afgørende.

Overgangsfasen kan du med fordel gøre så håndgribelig som muligt. For mig bliver det simple pludselig effektfuldt. Jeg har brug for at gå i kroppen og bringe energien i spil i hverdagsagtige ting. Bag en kage, bryg en kop kaffe, skrub dine badeværelser, lug ukrudt i haven, vask tøj; gør det på en måde, der skaber tilstedeværelse i dit nu – mærk dig selv og brug dine hænder ekstra meget, når dit hoved hele tiden byder ind med tanker, der belaster dit nervesystem. Det er de helt banale ting, der connecter dig med DIG bag tankemyldret.