Vidste du, at vi på Universeofhearts’s hjemmeside har et univers med artikler og øvelser, der beroliger og styrker dig. Du kan købe tilgang til en artikel for forholdsvis få penge. Fælles for dem alle er, at de løfter dig og din frekvens. Nedenfor et eksempel på, hvordan en hjerteleder tænder lys.

Har du givet din kraft væk til din historie? Hvordan trækker du din kraft hjem igen? Hvordan tager du lederskab, styring og skaber indflydelse på din livskvalitet? Hvis du skulle tænke på en ting, som du kunne vælge bevidst at ændre dagligt, som ville flytte dig i den retning, du ønsker at gå – hvad skulle det så være? Hvad giver dig glæde – nu og da du var barn? (skriv en liste og tænk over det dagligt i den kommende tid) Hvem er du, når du ikke er kæreste, mor/far, søn/datter mm.? Hvornår og i hvilke forbindelser har du været stærk og modig og taget lederskab på en situation? Hvilke ressource besad du på daværende tidspunkt? Tænk på den værste situation, du har været i og mærk, at der stadig blev taget hånd om dig… Hvad kunne det tænkes at være – er der en energi, der hjælper dig?

Nøglen til mere fred og glæde i dit liv går gennem næringen af din sjæl/din essens – ved at give dette sted og udgangspunkt mere plads i dig selv og ved at elske og acceptere dig selv og dine sammenhænge. Dit udgangspunkt er, som det er. Det er, når du vil forandre din historie og dit nu, at du lider og bliver magtesløs, trist og føler fortabthed.
Freden opstår, når du tager imod det, der er og finder en vej i det, der løfter dig og styrker dig – når du fastholder tilliden men også det positive udgangspunkt til dig selv, din situation og dine sammenhænge.

Lav en liste over det, der gør dig glad – det, du nyder og som gør dig fjollet og afslappet – noget, du ser frem til at gøre. Og find tid til at gøre det.

Start din dag med at trække vejret dybt og tænk over 3 ting, du er taknemmelig for.Når du trækker vejret, så forestil dig, at du vækker din kerne til live – forsøg at være i dette udgangspunkt i højere grad i løbet af din dag.

Du kan læse mere om artiklerne her 
https://hjerteland.com/product-category/artikler/