Det er et uroligt felt med stor uvished, som vi alle må navigere i p.t. Det udfordrer sindet, når vores vante metoder ikke kan bestå. Kontrol, planlægning og styring er pludselig sat ud af spil, og vi må lære at begå os i forandringer og det ikke at vide. Vores rammer bliver måske forandret og det, vi relaterede til og definerede os ud fra, kan forsvinde for øjnene af os. Men hvad står der i stedet for det velkendte?

Måske vi må lære os selv at kende på en ny måde og lære at finde trygheden i noget mere uhåndgribeligt, som vi kan finde i vores inderste.

Når alt er kastet op i luften

Mærker du også, at der i kølvandet på dette begivenhedsrige år er meget uro i og omkring dig. Måske har du svært ved at finde ro. Måske har du som mange andre udfordringer med at håndtere dit sind.
Når du ikke kan kontrollere det, der sker omkring dig, kan du udfordre dig selv på, hvordan du reagerer. Gå ind i din ro. Det er i din grounding, at din power ligger.

Nye udfordringer inviterer til nye metoder…

Vi vil så gerne analysere og forstå alting. Vi har for vane at åbne den mentale skraldepose og endevende dens indhold og være overbeviste om, at alting skal løses fra hovedet gennem forståelse og argumenter. Det er bestemt også vigtigt at have indsigter på sine uhensigtsmæssige mønstre og overbevisninger, så man kan færdes på nye måder. Men, det er ikke alt, der skal løses i hovedet. Der er en forståelse, som du finder på et andet plan. Det er den forståelse, du mærker, mere end du tænker dig frem til den. Den kan ikke diskuteres. Den fødes og leves derigennem. Den er en dyb aha-oplevelse og en indsigt, der vibrerer i dig i en grad, så du kan leve den, fordi den er integreret i dine celler. Kroppen kan noget, som hovedet ikke kan og nogle gange og ofte med det, der er allersværest, er det her, vi må henvende os for virkelig at kunne skabe banebrydende forandringer.

Noget må vi overlade til kroppen og dens vej i forhold til at slippe ved at lære at vibrere højere. Nede i kroppen kan der fjernes meget af det, som du ikke længere har brug for. Det er lidt, ligesom at tage affaldsposen og binde en knude på den, for så at smide den ud i containeren. Healing er unik her og skaber forbindelse til et ubevidst sted i dig, hvor du kan trække på noget mere afklaret. Et sted, hvor du ikke er så påvirket af din historie.

Hvad er healing?

Healing er energi. Healing er kærlighed. Healing er tillid. Healing er tryghed. Healing kan være hårdt. Healing kan være udmattende. Healing kan være livsbekræftende. Healing er skabende. Healing erstatter. Healing er at finde hjem.

Healing kan foregå på flere måder. Metoderne der bliver brugt i Universe of Hearts er enten ”Hands-on” eller ”Hands-off”.

Metoderne er afhængig af, hvorvidt det er muligt med personligt fremmøde, eller om det skal foregå som fjernehealing. Det giver sig selv, at med fjernehealing er det Hands-off. Det betyder ikke, at du ikke undervejs måske vil kunne fornemme en eller flere hænder på dig. Universe of Hearts formidler blot energier (tanker, oplevelser, fornemmelser)

Hvad kan healing hjælpe med?

Healing kan hjælpe med at skabe balance mellem krop, sjæl og ånd.

Al liv er bevægelse! Det, der ikke bevæger sig, stivner, stagnerer og dør. Derfor er energiarbejdet at skabe kærlig bevægelse både på det mentale, men også på det fysiske plan. Healing skaber bevægelse.

Har du prøvet at danse… Uanset om du er go eller ej, er der liv i de bevægelser, en dans fører med sig. I healing er der ingen rammer. Du er her for at blive sat fri. Fri til at leve, fri til at elske og blive elsket. Fri til at bevæge dig, som du har brug for, for at løsne op for fysiske og psykiske begrænsninger. Healing skaber frihed.

Energiarbejdet kan også omfatte et fokus på din vejrtrækning. Uden ilt er der heller ingen liv. Healing er liv!

Healing er ikke for sarte sjæle. Det kræver mod at turde slippe sig selv fri og give sig hen. Derfor vil vi altid forsøge, at skabe den fornødne tillid og tryghed, så du kærligt kan begive dig ud på en rejse i Universe of Hearts.

Love is what we are born with. Fear is what we have learned here.

Du kan booke tid til healing via vores kontaktformular