Elefant

39,95 kr. Inkl. moms

Varenummer (SKU): LSFC632 Kategori:

ELEFANTEN er indbegrebet af styrke, tålmodighed og visdom.

Elefanten motiverer dig til at forbinde dig med al den visdom, du har lagret i din bevidsthed, så du kan aktivere denne. Den minder dig om, hvad der er dit kald i livet og puster til dit ønske om og din vilje til at forfølge dette. Elefanten går fremad med styrke og inspirerer dig til lederskab og autoritet i dit liv. Der er intet andet landdyr, der har samme fysiske formåen og styrke som elefanten. Bevidst om sine egne ressourcer og sin vilje går den målrettet fremad i livet. Elefanten inspirerer dig til at forstå, at du er uovervindelige, når du forener dig med den styrke, du bærer i hjertet.

Elefanten minder dig om den værdifulde vejledning, du finder, når du lytter til din intuition. Elefanten er forbundet med klogskab og visdom og inspirerer dig til at forbinde dig med din visdom. Med afsæt i din visdom er der intet, der kan forhindre dig i at gå de skridt, der er dine.

Elefanten er et storslået dyr, som bevæger sig langsomt. Den minder os om det værdifulde i at gå med tålmodighed. At kombinationen af styrke og tålmodighed er grundlaget for at kunne høste afgørende indsigter og resultater. Når vi går langsomt, men målrettet og styrket fremad, har vi tid til at få alle indsigter og bevidstheder klarlagt undervejs, så vi kan bruge disse og transformere dem til yderligere visdom.