Skildpadde

39,95 kr. Inkl. moms

Symbol til amulet

Varenummer (SKU): LSFC529 Kategori:

SKILDPADDEN symboliserer en rolig, afbalanceret, fredfyldt og grounded gang her på jorden, hvor vi ærer alle elementerne i og omkring os. Dens langsomme energi inspirerer til dyb og transformerende forvandling, som vi henter indefra – ofte som en serie af cyklusser, som vi gennemlever. Skildpadden ærer rejsen, hvor vi tillader vores forvandling og udvikling at udfolde sig i form af de processer, som vi gennemlever.

Skildpadden lærer os om målrettethed. Den lærer os at forblive stærke og vedholdende på trods af forhindringer og diverse adspredelser. Skildpadden opmuntrer os til at lytte til vores indre vejledning og være tro mod vores rejse, håb og drømme, ligegyldigt hvad der sker.

Der er noget dybt og feminint omkring skildpaddens visdom og dens rummende og langsomme aspekt. Når vi sætter spire og tillader dem at vokse, transformeres det langsommelige til frugtbarhed…. Vi kan ikke tvinge en blomst til at åbne sig, men vi kan skabe betingelserne, der gør, at den kan udfolde sin krone – med tid, omsorg, beskyttelse og næring. Skildpadden minder dig om at sætte farten ned og give dig hen til dine følelsers visdom. Når du guides af disse, anerkender og tager du imod det værdifulde i deres vejledning. Du overgiver dig til og tillader dine cyklusser og skaber grobund for en helt ny måde at være i livet på. En måde, der bringer dig frem med alle de dele af dig, som du har givet dig tid til at samle op og forløse undervejs.