Workshop

Der udbydes p.t. ingen workshop. Workshop kommer i 2021 Hold øje med siden, for nærmere info.

Oplever du også ind imellem, at det kan føles, som om du mangler en dybere mening med din tilværelse… Har du svært ved at huske, hvem du er… Har du svært ved at mærke dig selv, og hvad du har brug for… Søger du dine svar i dine omgivelser og oplever, at det, du møder der, alligevel ikke resonerer… Er der et tomrum, en søgen og en følelse af ikke at kunne spejle dig i det, som dine nærmeste finder mening i…

Måske har du mistet forbindelse til det sted, som var allermeste karakteristisk for dig – det sted, du aldrig tvivlede på, og som altid ledte dig sikkert i havn. Måske det sted er forsvundet bag alt for mange krav, forpligtelser og alt for meget burde og skulle.

Måske alt dette har taget til de seneste år, i en grad så du nu mærker, at du har brug for at forbinde dig med noget, som kan fylde dig op igen på måder, som du ikke har kunnet længe. Du er ved at være der, hvor du ønsker at tage handling på at forandre det, som har været.

Jeg inviterer løbende til en workshop, hvor vi kigger på diverse temaer med et lidt andet perspektiv.  Det kan være selvkærlighed, din identitet som kvinde, grænsesætning, værdiafklaring, healing af din historie, romantisk kærlighed og parforhold, maskulin og feminin balance, mor-rollen, stress, angst, depression, awakening processen mv. Jeg samler en gruppe af kvinder, hvor temaet altid har for vane at præsentere sig selv, således at det bliver den sti eller de stier, vi går ud af. 

Jeg vil gerne hjælpe dig til at forbinde dig med det sted inden i dig, der rummer svaret på meget af det, som du længes efter. Jeg vil gerne støtte dig i, hvordan du kan nære det sted, så du kan få en stærkere kontakt til din indre guru og tage skridt hen imod de intentioner, håb og drømme, som du længes efter at kunne virkeliggøre. Jeg vil gerne støtte dig i, hvordan du kan adskille sjæl fra ego og befri dit ægte potentiale, men samtidig også tillade den healing at finde sted, som kan være nødvendig, når du skal rumme nogle af de følelser, som du måske har flygtet fra længe… Det er en rejse, som har til hensigt at følge dig hjem og støtte dig i at kunne huske, hvem du er, i takt med at du tager din power tilbage.

Jeg deler lidt fra mine oplevelser af min rejse ind i mit indre rum; hvad du kan møde undervejs, og hvordan du kan være med det, der kan udspille sig, når du går hjertets vej.

Jeg vil introducere dig til nogle øvelser, der forbinder dig med dette sted i dig.

Og sidst men ikke mindst, vil vi plante de intentioner, som du kommer i kontakt med i en personlig sjælsamulet, som du vil bygge med min hjælp på selve dagen. Sjælsamuletten bliver et vigtigt omdrejningspunkt for workshoppen, for i denne bygger du et billede af det, som du ærer, men også det som du ønsker at nære. Symboler og krystaller udtrykker dit højeste potentiale i amuletten, som vil følge dig på din hjerterejse. Den udtrykker det løfte, du giver dig selv i forhold til at lytte mere til dit hjerte og gå et liv i møde, der bringer dig tættere på kærligheden til dig selv.

Hvis du er klar til at tage dig selv til næste level, så vil jeg elske at dele en dag med dig. Rammen for dagen er kærlighed, varme, forståelse, støtte, lethed, latter, glæde, tillid, autenticitet og løft.

Som et supplement vil man efterfølgende kunne tilkøbe energiløft hos mig, således at jeg kan støtte dig på de forskellige destinationer, du når frem til i takt med, at du piller lagene af det, der ligger som en forsegling omkring dit hjerte. Måske du ind imellem vil kunne opleve at slå lejer på udfordrende steder, som du kan have svært ved at komme væk fra igen. Sammen kan vi finde måder at gå videre på.

Workshoppen starter kl. 10.00 og slutter omkring kl. 17.00. Lokation er afhængig af deltager antal.

Dette er inkluderet*:

Deltagelse i workshop
Inkl. valgfri sjælsamulet
Inkl. halskæde
Inkl. 5 gratis symboler (krystaller/ædelsten er ikke inkluderet i dette).

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt os endeligt. Du kan bruge vores kontaktformular her på siden, eller sende os en mail på info@universeofhearts.com. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!