Livlinjen

Hjertelands Livlinje er en mulighed for at række ud og hente lys og styrke ind, når det kniber med selv at kunne sprænge mørket. Her får du en fornemmelse for mit arbejde og min tilgang til menneskelig udvikling.

I nogle perioder kan det være svært at samle sig så meget, at det er muligt at komme videre uden udefrakommende input. Når vi dykker, har vi ind imellem brug for hjælp til at komme op og få hovedet oven vande igen, så vi kan få trukket vejret dybt, inderligt og healende ind igen. Vi har brug for input og løft, som bryder den cyklus, vi sidder fast i.

Min Livlinje er tænkt som den saltvandsindsprøjtning, der støtter i at skabe flow i det stagnerede, så du igen kan få fat om dig selv. For jeg tror på dig og på, at du selv kan forløse og finde vej i hovedparten af dine udviklingsfaser. Men jeg forstår også, at vi alle kan have brug for nogen, som taler ind i vores styrke og meningen med det, der er.

Sammen bringer vi bevidsthed på det traume, du kan være overmandet af. Jeg sidder med dig og holder rum for det, der kommer op. Vi er med det sammen og mærker det og oplever uroen/bekymringerne/usikkerheden/frygten, så du ikke skal besøge de rum alene, som kan virke overvældende.

Jeg støtter dig i at få et løftet perspektiv på din situation, så du kan forholde dig nysgerrigt og konstruktivt til dig selv og dine udfordringer. Sessionen er en god opstartsmulighed, der åbner op for at drøfte, hvor du er, og hvilket arbejde, du med fordel kan sætte ind med. Hvis dine udfordringer skulle vise sig at stikke dybere, kan du overveje min coaching og terapisession.

Lad os trække vejret sammen, så du igen kan få iltet hjertet og finde troen på og styrken i dig selv.

(Kan kun bookes én gang, inden for 6 måneder. Vælg herefter coaching eller VIP forløb)

Kontakt

Har du spørgsmål?

Har dit besøg på siden givet dig nogle spørgsmål, så kontakt mig gerne.
Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig!